Matematik

tangents ligning

03. april 2008 af oOsileOo (Slettet)
hej håber meget der er nogle der kan hjælpe. Jeg sidder med en opgave jeg simpelthen ikke kan løse, den lyder sådan: Bestem en ligning for tangenten til grafen for funktionen f(x) = ex + x2 + ln(x) i punktet
P(1, f(1)). Håber meget der en der kan og vil hjælpe mig :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2008 af o1-studie (Slettet)

Hint:
f(x) = y
f'(x) = a

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2008 af freece (Slettet)

Brug formlen for tangentens ligning!

Skriv et svar til: tangents ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.