Matematik

1 mere brøksbrøk

04. september 2004 af Carter (Slettet)
angiv som uforkortlig brøk:

(2/7)/(5/7) hvordan gør man hvad giver det hvis gerne stykket
på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2004 af Lurch (Slettet)

forstår ikke helt din tekst...?
gør ligesom før, gang med den omvendte.

Svar #2
04. september 2004 af Carter (Slettet)

ok det er en brøk. tælleren er 2/7 nævneren er 5/7 og det skal man angive som uforkortlig brøk

Svar #3
04. september 2004 af Carter (Slettet)

er den du viste mig før så forkert??


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

(2/7)/(5/7) = (2/7)*(7/5) = (2*7)/(7*5) = 2/5

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2004 af Lurch (Slettet)

"hvordan gør man hvad giver det hvis gerne stykket" forstod ikke helt det der.
Men det jeg gjorde i det andet indlæg er rigtigt nok. Bare gør det samme her, som #4 viste

Svar #6
04. september 2004 af Carter (Slettet)

kk

Skriv et svar til: 1 mere brøksbrøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.