Matematik

Integration

05. april 2008 af Cecilie1989 (Slettet)
Hvordan integrerer man:
1/kvrod(x)

Jeg ved ikke om man skal tage ln(kvrod(x)) eller 1(2/3x*kvrod(x)) eller om man skal sætte dem sammen???

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2008 af mathon

S1/kvrod(x)dx = 2S1/(2*kvrod(x))dx = 2*S(kvrod'(x))dx = 2*kvrod(x) + k

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2008 af mathon

...eller

S1/kvrod(x)dx = Sx^(-1/2)dx = 2*x^(1/2) + k = 2*kvrod(x) + k

Svar #3
05. april 2008 af Cecilie1989 (Slettet)

jamen hvad nu hvis funktionen er

3x/kvrod(4-x^2)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/107589

Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.