Matematik
Funktioner.(f bolle g) (Haster)
05. april 2008 af
jazzi_1990 (Slettet)
Hei venner!
Jeg har to opgaver som jeg ikke fatter lige .. håber i kan hjælpe :) (Forklaring vil være godt)
Angiv forksriften for funktioner f og g, så:
1)(f o g)(x)= 2/kvadratrod af x+2
2)(f o g)(x)= 1/2x-1
Jeg har to opgaver som jeg ikke fatter lige .. håber i kan hjælpe :) (Forklaring vil være godt)
Angiv forksriften for funktioner f og g, så:
1)(f o g)(x)= 2/kvadratrod af x+2
2)(f o g)(x)= 1/2x-1
Svar #1
05. april 2008 af mathon
1)
f(x) = 2/x
g(x) = sqrt(x+2)
fog(x) = f(g(x)) = f(sqrt(x+2)) = 2/sqrt(x+2)
f(x) = 2/x
g(x) = sqrt(x+2)
fog(x) = f(g(x)) = f(sqrt(x+2)) = 2/sqrt(x+2)
Svar #3
05. april 2008 af dnadan (Slettet)
sqrt = kvadratrod = ^½ (det er lettere at skrive sqrt(..) end kvadratrod, tilmed kan det direkte kopieres ind i matematikprogrammer, hvorfor det faktisk gør det lettere tjekke om I har regnet korrekt)
Svar #4
05. april 2008 af jazzi_1990 (Slettet)
Ok ..forstå ! Men så den anden er :
f(x)= 1/x
g(x)= 2-1
eller er det forket ?
f(x)= 1/x
g(x)= 2-1
eller er det forket ?
Skriv et svar til: Funktioner.(f bolle g) (Haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
