Matematik
X?
07. april 2008 af
karolinematilde (Slettet)
Okay hjælp den dumme pige.
Går kun i 7. men hvad er:
4x + 4 = 20, x =
hvad er x?
Går kun i 7. men hvad er:
4x + 4 = 20, x =
hvad er x?
Svar #1
07. april 2008 af Kurro (Slettet)
Såfremt der skal stå
4x+4=20x
hvilket jeg tror, da du går i 7.
samler du x'erne på samme side
4=16x
<=>
x=4/16 = 1/4
4x+4=20x
hvilket jeg tror, da du går i 7.
samler du x'erne på samme side
4=16x
<=>
x=4/16 = 1/4
Svar #2
07. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Der menes sandsynligvis: 4x + 4 = 20
4x + 4 = 20
<=>
4x = 20-4
<=>
4x = 16
<=>
x = 4
4x + 4 = 20
<=>
4x = 20-4
<=>
4x = 16
<=>
x = 4
Svar #3
07. april 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)
4x+4=20
(4x+4)-4=20-4 trækker 4 fra
4x+4-4=16
4x+(4-4)=16
4x+0=16
4x=16
4x/4=16/4 dividerer med 4
(4/4)*x=16/4
1*x=4
x=4
(4x+4)-4=20-4 trækker 4 fra
4x+4-4=16
4x+(4-4)=16
4x+0=16
4x=16
4x/4=16/4 dividerer med 4
(4/4)*x=16/4
1*x=4
x=4
Skriv et svar til: X?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
