Matematik

en dum ligning!

05. september 2004 af niqo (Slettet)
hej med jer.. en lignnig driller mig lidt... vil i være sød og prøve den?

4x-6/5 = 0,8x-1,2???


jeg har prøvet mange gange men synes bare det ser meget forkert ud... h

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2013 af c_aastrup

4x - 6/5 = 0,8x - 1,2

4x - 1,2 = 0,8x - 1,2

4x = 0,8x

3,2x = 0

x = 0


Skriv et svar til: en dum ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.