Matematik

en dum ligning!

05. september 2004 af niqo (Slettet)
hej med jer.. en lignnig driller mig lidt... vil i være sød og prøve den?

4x-6/5 = 0,8x-1,2???


jeg har prøvet mange gange men synes bare det ser meget forkert ud... h

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2004 af frodo (Slettet)

1. LAD VÆRE MED AT OPRETTE DEN SAMME TRÅD FIRE GANGE. Det smider en masse andre trpde bag i køen, og for en som mig, får jeg ihvertfald IKKE lyst til at hjælpe. Men smæk x'erne over på den ene side, og talene på den anden

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2004 af zaca (Slettet)

det er altså virkelig irriterende at folk bliver ved med at gentage samme fejl.. hvorfor opretter du denne tråd så mange gange?? kan du giv en forklaring på det?

desuden er ligningen ik så svær..

Svar #3
05. september 2004 af niqo (Slettet)

sorry det var ikk menningen... jeg trykkede flere gange på "opret indlæg" da mit net lige pludselig blev langsom, det er skide irriterende og derfor klikede jeg flere gange inden den kunne opfatte det ok nok derfor den har oprette så mange gange... men det var ikk meningen...
sorry,...

Svar #4
05. september 2004 af niqo (Slettet)

men jeg har prøvet mig frem, og tror stadig den ikk er særlig god.,.

4x-6 / 5 = 0,8x-1,2
4x-4x-6/5= 0,8x-4x-1,2
1,2-6/5 = 0,8x-4x-1,22+1,22
7,2/5 =3,2x

osv.. men det kan ikk passe, vel?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2004 af frodo (Slettet)

1,2-6/5=0!!!!! altså er x=0

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2004 af zaca (Slettet)

du skal bare gøre sådan:

4x+0,8x= 6/7+1,2
du lægger x´erne sammen, og du lægger tallene efter lighedstegnet sammen.
Bagefter didvidér du talet uden for lighedstegn, og x´.. såh får du dermed x

måske er det ik helt forståeligt, men jeg siger hvad du skal gøre.. jeg vil ik regne stykket for dig.. men jeg har prøvet at regne det ud, og det giver x= 0,42..


Svar #7
05. september 2004 af niqo (Slettet)

hmm.. hvorfor siger du 4x+0,8? skal der så ikk stå 4x-0,8 da 0,8 er + over i den anden side?og hvor har du 7 fra? du divider 6med 7?

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. september 2004 af frodo (Slettet)

følg bare din udregning med mne bemærkninger!!

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. september 2004 af frodo (Slettet)

du SKAL trække o,8x fra.. Sp din er rigtig bortset fra sidste linje. Se #5

Svar #10
05. september 2004 af niqo (Slettet)

jegved godt jeg er en bumz iøjeblikkelig...

4,8/5 = 0,96

så skal den dividers med x

0,96/3,2 = 0,3.. kan det passe?

Brugbart svar (0)

Svar #11
05. september 2004 af frodo (Slettet)

prøv at se her:

4x-6 / 5 = 0,8x-1,2
4x-4x-6/5= 0,8x-4x-1,2
1,2-6/5 = 0,8x-4x-1,22+1,22
0=-3,2x
x=0


Svar #12
05. september 2004 af niqo (Slettet)

tak skal du have.. det fordi jeg trykkede først 1,2-6= og fik resultatet og så dividereede jeg med 5.. derfor lød det forkert men tak skal du havde eller i...

Brugbart svar (0)

Svar #13
06. september 2004 af TwoStates (Slettet)

Jeps, x=0 !

Skriv et svar til: en dum ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.