Matematik
Areal
09. april 2008 af
Nyx84 (Slettet)
To funktioner er givet ved:
f(x)= sqrt(10-2x) og g(x)=-x
Graferne for de to funktioner , førsteaksen, samt linjen med ligningen x=-3 afgrænser en punktmængde M, der har et areal.
a) Bestem arealet af M.
Altså for f(x) skal x >5, så jeg kan slet ikke se, hvad grænserne er, når den nedre er -3?
f(x)= sqrt(10-2x) og g(x)=-x
Graferne for de to funktioner , førsteaksen, samt linjen med ligningen x=-3 afgrænser en punktmængde M, der har et areal.
a) Bestem arealet af M.
Altså for f(x) skal x >5, så jeg kan slet ikke se, hvad grænserne er, når den nedre er -3?
Svar #2
09. april 2008 af Nyx84 (Slettet)
Ej..det er mig, der klumrer helt i det..f(x) er jo netop defineret for x<=5!!..undskyld..så tror jeg, at jeg kan selv:-)
Skriv et svar til: Areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
