Generelt

sidste skoledag - udklædning

09. april 2008 af louisepiie (Slettet)
Heej,
På min årgang er vi allerede begyndt at snakke om udklædning til sidste skoledag. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal være, er der nogen der har ideer?
Hvad skal du være/hvad var du?

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2008 af Mulle-L (Slettet)

Jeg var julemand!
Det synes alle de små især var sjovt, da de jo kender til ham;)

Men uha der er jo ingen grænser for hvad man klæde sig ud som: klovn, danser, smølf, lærer osv.

Svar #2
09. april 2008 af louisepiie (Slettet)

Ja det er rigtigt nok, det skal jo bare helt også være lidt praktisk.. Men julemand er faktisk ikke en dårlig ide.

Brugbart svar (1)

Svar #3
09. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Drop dog den idiotiske tradition. Det er en festdag ikke nogen klovnedag. Jeg har aldrig forstået den slags. Enhver fest bliver fuldstændig ødelagt, når man skal være klædt ud.
Kun folk der i forvejen er klovne synes, at det er sjovt, for så falder de ikke så meget ud!
(Træder jeg nogen over tæerne?)

Svar #4
09. april 2008 af louisepiie (Slettet)

Ja det gør du lidt, jeg synes heller ikke man skal gøre vildt meget ud af det, men dog synes jeg det er en fin idé at fejre det på en lidt mere festlig måde end bare i normalt tøj, man komme nok til at føle sig lidt mere speciel - for en dag?
Hvad du en dårlig oplevelse?

Brugbart svar (1)

Svar #5
09. april 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

Haha, Sherwood du har så meget ret! Og nej, du træder bestemt IKKE mig over tæerne.

Helt ærligt, hele min klasse snakker om, hvad de skal klæde sig ud som 24/7, og det irrtiterer mig til det grænseløse, når jeg fortæller dem, at jeg ikke vil klæde mig ud, og de sukkende erklærer, at jeg er en outsider!

Hvis de bare satte halvt så meget energi i deres eksaminer, ville de danske folkeskoler ikke være kendt for at havde de dummeste elever, men derimod nogle af de dygtigste.

No offence, Louise. Du er sikkert en yderst intelligent pige.

Brugbart svar (1)

Svar #6
09. april 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

*irriterer

Svar #7
09. april 2008 af louisepiie (Slettet)

Jeg kan godt se hvad i mener, og har man ikke lyst at klæde sig ud skal det selvfølgelig accepteres. Men det giver jo sammenhold, ikke bare på dagen, men også snakken inden - selvfølgelig skal det ikke tage overhånd.

Brugbart svar (1)

Svar #8
09. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja, selvfølgelig skal det accepteres, når ikke alle vil klædes ud. Men det bliver det jo ikke. Hvis man vælger at komme, som man er (virkelig smart :-)), vil man straks komme til at se ud som om, man er kedelig og ikke gider være en del af fællesskabet. Et faktum er dog, at en del overhovedet ikke gider udklædning men alligevel ikke tør stå fast ved deres principper, da de meget nødigt vil lide under ovennævnte scenarium. Det bliver altså hurtigt en medløberting, som ikke har noget med noget at gøre. Jeg har aldrig forstået, hvorfor man altid skal ligne alle andre. Ej heller følte jeg mig selv påtvungen til at tage en farverig paryk på, men hele cirkuset med udklædning irriterer mig. For hvad er det til for? Ja, det er en tradition. Men hvorfor? Hvad skal det til for? Det er jo ikke noget karneval, fastelavn eller Halloween. Det er en skoleafslutning. Mit (mine) spørgsmål er bare: Hvad skal den udklædning til for? Hvad er meningen med den? Er det mig, der har taget helt fejl? - og at de fleste er helt vilde med at gå rundt, tre supermænd på række?

(Det har ikke noget med dig at gøre louisepiie, jeg udviser ganske enkelt bare min frustration.)

Brugbart svar (1)

Svar #9
09. april 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

#8 Jeg glad for, jeg ikke er den eneste der tillader sig at være sig selv!
Jeg har ikke tænkt mig at klæde mig ud sidste skoledag, den kendsgerning har jeg tit måtte bekræfte, for en masse mennesker

- ja, hvem ved..måske vælger jeg slet ikke at komme i skole den dag, da jeg har for travlt med at læse til mine mundtlige eksaminer!!!

Jeg væmmes ved tanken om dem der allerede har købt en kostume, heriblandt poptøserne fra parallelklassen, der har valgt den dag at ligne en prostitueret (ikke at dragten er nødvendig!!)

Brugbart svar (1)

Svar #10
10. april 2008 af guccipigen (Slettet)

ja sys det er træls man skal klæde sig ud ved ikke om jeg vil gøre det de er allerede begyndt snakken i min klasse.

Brugbart svar (1)

Svar #11
12. april 2008 af Sara17 (Slettet)

Det er da sjovt . Det er en fed oplevelse.. prøv det.. det er jo kun en gang det sker ,. :D
Nyd livet ..! :p

Brugbart svar (1)

Svar #12
13. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#11 At bestå folkeskolen er ikke nogen oplevelse. Nærmere en overgang. I får det aldrig lettere end jeres folkeskoleår, så er det sagt.

Brugbart svar (1)

Svar #13
14. april 2008 af skubie (Slettet)

Du skal bare klæde dig ud hvis du har lyst til det, og du vilbgøre den sidste dag speciel..........ikke pga normer og underlage regler.....jeg vil dog også sige brug ikke så meget energi på det,brug det på eksamen i stedet.
jeg var en gang nonne til en eller anden skod fest, men jeg nød faktisk det fromme look for en dag, og så fik jeg ligsom udlevet den drømzzzzzzz

Brugbart svar (1)

Svar #14
28. april 2008 af MillMill (Slettet)

Jeg var superwoman.

Syede det selv - med lidt hjælp fra min mor,
det fungerede super godt !

Brugbart svar (1)

Svar #15
12. maj 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)

"Bruger slettet" og "Sherwood", kan man bliver mere nørdet end jer to???..tænkte på om én af jer har skrevet en klumme til politiken med overskriften "Så kom dog indo kampen"??..det kunne godt ligne jer to...

Men Louisepiie jeg skal selv være pirat til min sidste skoledag sammen med en veninde..vi har sammensat tøjet selv, så er vi sikre på at ingen andre har den samme udklædning som os. Én af mine andre veninder har tænkt sig at være klædt i lyserødt fra top til tå med lille tyltskørt, griseøre og det hele..en anden har tænkt sig at være fe. Andre skal være sexet fange, nonne, indianer, udklædning med alle mulige underlige farver som hun overhovedet kan finde, skolepige, kanin, ja der er mange...prøv at gå indpå www.humorbutikken.dk og find inspirationer..du kan også købe tøjet derinde..men husk, deter nu sjovest at lave det selv...

Brugbart svar (0)

Svar #16
04. maj 2010 af heino758 (Slettet)

 jeg var rocker og med i rockerklubben "de fede vildsvin"


Brugbart svar (0)

Svar #17
04. maj 2010 af StephanieDenise (Slettet)

Sherwood og Boggnasker2 - tag det roligt.

Hvis folk har lyst til at klæde sig ud, så lad dem dog gøre det. I har da også ret til ikke at klæde jer ud, men der er da ingen grund til at flippe ud over at andre gør det.

Det er blevet lidt af en tradition, og hvorfor? - ja, fordi det er sjovt.  Det er da meget enkelt. og det går jo ikke nødvendigvis ud over deres eksamen, bare fordi de spekulerer over hvad de skal have på, eller selv sidder og syr det. Helt ærligt, kan i ikke undvære 1 time eller 2 på et kostume til jeres sidste skoledag? Man går jo kun ud af folkeskolen én gang.

Og altså  1 -2 timer er sgu ikke det der gør forskellen til eksamen...

Og boggnasker? du er da en virkelig trist type, hvis du ikke engang kommer til din egen sidste skoledag, fordi du skal læse til eksamen. Take a break altså!


Brugbart svar (1)

Svar #18
04. maj 2010 af flix2 (Slettet)

Jeg tror ikke det er en særlig god ide ikke at komme til en sidste skoledag.  Det er vel fint nok ikke at ville klæde sig ud, men ikke at komme? Jeg får selv temmeligt gode karakterer og er typen der hellere vil sidde at læse Søren Kierkegaard eller lave differentialregning:), end at rende rundt sammen med tosserne, men jeg tror det er vigtigt også at have det med. Man skal sgu kunne finde ud af at omgås andre mennesker også. Så jeg er da helt sikker på at jeg gerne vil komme til sidste skoledag selvom det ikke er det jeg brænder aller mest for.


Brugbart svar (0)

Svar #19
09. maj 2010 af StephanieDenise (Slettet)

flix2 - enig.

Man har forskellige interesser, og nogle glæder sig mere til sidste skoledag end andre. men at blive væk er simpelthen for asocialt.


Skriv et svar til: sidste skoledag - udklædning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.