Matematik
Eksponentionelle funktioner
09. april 2008 af
RikkeKring (Slettet)
Hejsa sp (;
En lille opgave hvor jeg skal finde ud af hvad forskriften er ud fra to punkter:
Eks. (5,8) og (2,6)
a = (6/8)^(1/2-5) = 1,10
b = 8 * 1,10^-5 = ?
f(x) = ? * 1,10^x
Er det rigtigt og hvorfor kan jeg ikke regne b ud?
En lille opgave hvor jeg skal finde ud af hvad forskriften er ud fra to punkter:
Eks. (5,8) og (2,6)
a = (6/8)^(1/2-5) = 1,10
b = 8 * 1,10^-5 = ?
f(x) = ? * 1,10^x
Er det rigtigt og hvorfor kan jeg ikke regne b ud?
Svar #1
09. april 2008 af tuba88 (Slettet)
Jeg du har lavet en skrive fejl. Mener du plus eller minus 5.
Det virker altså fint.
Bestemmer a, som du har gjort korrekt, så indsætter du det ene punkt og isolerer b
Det virker altså fint.
Bestemmer a, som du har gjort korrekt, så indsætter du det ene punkt og isolerer b
Svar #2
09. april 2008 af RikkeKring (Slettet)
det er -5 ? ;)
men så giver det et mærkeligt tal? ;s formlen hedder nemlig.
y1 * a^-x1
men så giver det et mærkeligt tal? ;s formlen hedder nemlig.
y1 * a^-x1
Skriv et svar til: Eksponentionelle funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
