Matematik
diif. ligninger
10. april 2008 af
mikeh (Slettet)
hej.. er der ikke nogen der vil være søde og gennemgå flg. med mig ? det er 2 opgaver?
bESTEM de fuldstædnige løsninger til
a) y' = y+x*sin(x)
og
b) y ' = 2y+x^3-2x^2+3x+7
bESTEM de fuldstædnige løsninger til
a) y' = y+x*sin(x)
og
b) y ' = 2y+x^3-2x^2+3x+7
Svar #1
10. april 2008 af mikeh (Slettet)
-(1/2)x^2*exp(2k)+ 3x
det får jeg b'ern til? er i enige eller er det noget lort jeg har lavet :S
det får jeg b'ern til? er i enige eller er det noget lort jeg har lavet :S
Skriv et svar til: diif. ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
