Matematik
Omforme ligning
10. april 2008 af
Christiane.k (Slettet)
Hej. Jeg sidder her og har stirret mig blind på noget.
Hvordan kommer denne: OQ*PR=OP*QR+AR*PQ til at ligne denne:OQ*PR=OR+PQ
Håber en kan hjælpe.
Hilsen Christiane.
Hvordan kommer denne: OQ*PR=OP*QR+AR*PQ til at ligne denne:OQ*PR=OR+PQ
Håber en kan hjælpe.
Hilsen Christiane.
Svar #1
11. april 2008 af sigmund (Slettet)
Det kan jeg ikke se ud fra det, du har opgivet. OR indgår ikke i den første ligning.
Skriv et svar til: Omforme ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
