Matematik
opgave
13. april 2008 af
Olviro (Slettet)
hej derude håber der er nogen der kan hjælpe mig med den her opgave..
2*pi(3,14)r*h+4*pi*r^2= 4 og V = pi*r^2*h-(4/3)*pi*r^3
bestem V som funktion af r dvs V(r) men hvordan ?
r= dm V=dm^3 h=dm
2*pi(3,14)r*h+4*pi*r^2= 4 og V = pi*r^2*h-(4/3)*pi*r^3
bestem V som funktion af r dvs V(r) men hvordan ?
r= dm V=dm^3 h=dm
Svar #1
13. april 2008 af peter lind
Løs den første ligning med hensyn til h og sæt resultatet ind i den anden ligning.
Skriv et svar til: opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
