Matematik
Reducer og ligninger
13. april 2008 af
Ibrahimovic10 (Slettet)
Hej, jeg ville lige høre om i kunne hjælpe lidt ?
1) Reducer udtrykket a^7 x a^2 / a^4
2) Reducer udtrykket a^5 / (a^2)^3
3) Reducer udtrykker (a + b)^2 - 2a(a + b)
4) Løs ligningen x^2 - x - 6 = 0
5) Isoler x i ligningen y = a^x
på forhånd mange tak !
1) Reducer udtrykket a^7 x a^2 / a^4
2) Reducer udtrykket a^5 / (a^2)^3
3) Reducer udtrykker (a + b)^2 - 2a(a + b)
4) Løs ligningen x^2 - x - 6 = 0
5) Isoler x i ligningen y = a^x
på forhånd mange tak !
Skriv et svar til: Reducer og ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
