Matematik

2. gradslignig HASTER!

13. april 2008 af svenskoo (Slettet)
Hejsa. er der nogen der kan hjælpe mig med denne 2.gradsligning: 3,2*t+4,9*t^2-6,5=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2008 af Da-ted (Slettet)

Først bestemmer du diskriminanten, d:
d=


x=
eller x=


a=4,9
b=3,2
c=6,5

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2008 af Da-ted (Slettet)

Får resultatet til x= -1,5 eller x=0,87

Skriv et svar til: 2. gradslignig HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.