Matematik
Opgave
14. april 2008 af
Nyx84 (Slettet)
Det her er en opgave i et eksamenssæt uden hjælpemidler.
a)Bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion f, der har en vækstrate på 20%, og for hvilken
f(0)=10
Funktionen må være af formen: f(x)=b*a^x og b er så 10, ik? Jeg kan ik lige finde ud af det med vækstraten på 20%.
a)Bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion f, der har en vækstrate på 20%, og for hvilken
f(0)=10
Funktionen må være af formen: f(x)=b*a^x og b er så 10, ik? Jeg kan ik lige finde ud af det med vækstraten på 20%.
Skriv et svar til: Opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
