Matematik

Differentialkvotient - ultra kort spørgsmål

14. april 2008 af dk_anonym (Slettet)
Hvad bliver:
?dt=?

Svar #1
14. april 2008 af dk_anonym (Slettet)

Ups. Der skulle stå Integral - ultra kort spørgsmål..
Og spørgsmålet er:

Hvad bliver S dt=?, hvor S er integraltegnet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

S dt = t

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

og en integrationskonstant for god ordens skyld.

Skriv et svar til: Differentialkvotient - ultra kort spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.