Matematik

Isoler m

14. april 2008 af hamdenanden3 (Slettet)
Har problemer med at isolere følgende:

E=mgh+½mv² isoler m.

Nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Sæt m udenfor parantes. :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2008 af mathon

mgh+½mv² = E

(gh+½v²)m = E

m = E/(gh+½v²)

Skriv et svar til: Isoler m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.