Matematik

skal der bruges sinusrealtion?

15. april 2008 af hollak (Slettet)
i trekant ABC er BH højden fra B. det oplyses, at vinkel A=70, siden AB=5 og AC=12

Beregn BH og BC

5*cos(70)= 1,710 og derefter bruge sinusrealtionen til at bestemme højden BH?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2008 af mathon

h_b = c*sin(A)

a =[b^2+c^2-2*bc*cos(A)]^0.5


Skriv et svar til: skal der bruges sinusrealtion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.