Matematik
Ligning
15. april 2008 af
reinholdt_w (Slettet)
Hej, jeg har problemer med at løse denne opgave, jeg ville blive rigtig glad hvis der var nogen der kunne hjælpe mig med at nå frem til et resultat. Tusind tak
Jeg skal løse denne her ligning: (x+1)(x-1)(x^2+1)=0
Jeg skal løse denne her ligning: (x+1)(x-1)(x^2+1)=0
Svar #2
15. april 2008 af mathon
(x+1)(x-1)(x^2+1)=0
(x^2+1)>0 for ALLE x€R
så nulreglen
giver
enten (x+1)=0 dvs. x = -1
eller (x-1)=0 dvs. x = 1
(x^2+1)>0 for ALLE x€R
så nulreglen
giver
enten (x+1)=0 dvs. x = -1
eller (x-1)=0 dvs. x = 1
Svar #3
15. april 2008 af reinholdt_w (Slettet)
Nulreglen? hm, det er svært for mig at forstå. Hvad skal jeg gøre?
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
