Matematik
Differentialregning hjælp til opgave!
16. april 2008 af
Ralphi (Slettet)
I stratosfæren kan trykket (målt i mb) for højder mellem 11 og 25 km beskrives ved en funktion givet ved regneforskriften:
p(h) = 226*e^-0,157(h-11)
hvor h angiver højden i km.
Bestem tallet p'(15) og forklar hvad dette tal betyder.
JEg har allerede differentieret og fået p'(15) = -18,94... men hvad betyder tallet?
p(h) = 226*e^-0,157(h-11)
hvor h angiver højden i km.
Bestem tallet p'(15) og forklar hvad dette tal betyder.
JEg har allerede differentieret og fået p'(15) = -18,94... men hvad betyder tallet?
Svar #1
16. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Hvad betyder p'(15)? Måske det kan hjælpe dig.. herefter kan du fortolke..
Svar #2
16. april 2008 af dnadan (Slettet)
Hvis p'(h)>0 er trykket så stigende eller faldende? Overvej det samme med p'(h)<0
Skriv et svar til: Differentialregning hjælp til opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
