Matematik

gennemsnit

16. april 2008 af 15camilla (Slettet)
Ved hjælp af en skridttæller finder man ud af, at morten har løbet ca. 11000 skridt i en hjemmekamp. Man regner:
10% af skridtene er 30 cm lange
70% af skridtene er 70 cm lange
20% af skridtene er 120 cm lange

Beregn den længde, som Morten løber i en hjemmekamp.

- hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2008 af josemaria (Slettet)

10% af skridtene er 30 cm lange:
10% = 0.1
Derfor:
0.1*11000*30=
Osv.

Svar #2
16. april 2008 af 15camilla (Slettet)

jamen det giver jo 33000 ; det er jo sindsygt meget?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2008 af Danielras (Slettet)

Er jo i centimeter. Svarer til 0,33 km.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2008 af Philips (Slettet)

33000cm = 330m = 0,33km

Så meget er det da ikke :P

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2008 af josemaria (Slettet)

Jo, hvis man er fyrre, fed og færdig..

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. april 2008 af Philips (Slettet)

Så er det godt at Morten er tynd og 21år :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Sammenlagt løber han 8,36*10^27 ym.

Skriv et svar til: gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.