Matematik
Uligheder
17. april 2008 af
Lisa02 (Slettet)
hvorledes skal jeg gribe følgende opg. an..
Løsning af uligheden:
-(0,5)(x^2-46x-528)=0 <=>
-0,5x^2-23x-264=0
rigtigt?
Løsning af uligheden:
-(0,5)(x^2-46x-528)=0 <=>
-0,5x^2-23x-264=0
rigtigt?
Svar #1
17. april 2008 af ibibib (Slettet)
Det er en ligning, ikke en ulighed.
Der er to fortegnsfejl.
-(0,5)(x^2-46x-528)=0 <=>
-0,5x^2+23x+264=0
Der er to fortegnsfejl.
-(0,5)(x^2-46x-528)=0 <=>
-0,5x^2+23x+264=0
Svar #3
18. april 2008 af ibibib (Slettet)
Nej,
d = 23²-4·(-0,5)·264 = 1057.
Måske har du lavet en fejl tidligere i opgaven?
d = 23²-4·(-0,5)·264 = 1057.
Måske har du lavet en fejl tidligere i opgaven?
Svar #4
18. april 2008 af Lisa02 (Slettet)
jep, nu får det til det.
jeg har fået x til at være: -kvadr(1057)+23 og kvdr(1057)-23
jeg har fået x til at være: -kvadr(1057)+23 og kvdr(1057)-23
Skriv et svar til: Uligheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
