Fysik
Fysik - Tegn strålegangen
18. april 2008 af
0oSarao0 (Slettet)
Hej.
I en opgave skal man tegne strålegangen for en lystråle der rammer et glasprisme, der er retvinlet. hvor C= 90grader A=60 grader og B= 30 grader og hvor brydningsindekset for glasset er 1,51.
Her har jeg prøvet.
http://peecee.dk/upload/view/109811
Er det rigtigt??
hjælp!
I en opgave skal man tegne strålegangen for en lystråle der rammer et glasprisme, der er retvinlet. hvor C= 90grader A=60 grader og B= 30 grader og hvor brydningsindekset for glasset er 1,51.
Her har jeg prøvet.
http://peecee.dk/upload/view/109811
Er det rigtigt??
hjælp!
Skriv et svar til: Fysik - Tegn strålegangen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
