Matematik
Arealer i matchad
20. april 2008 af
becky17 (Slettet)
ville være dejligt hvis nogen kunne hjælpe mig med denne opgave, jeg har prøvet lidt forskellige metoder men intet virker. Opgaven lyder
Grafen for funktionen f med forskriften
f(x)= x^3-8x^2+19x-10
afgrænser sammen med linjen med ligning y=2 to begrænsede områder. Find det samlede areal af områderne.
Grafen for funktionen f med forskriften
f(x)= x^3-8x^2+19x-10
afgrænser sammen med linjen med ligning y=2 to begrænsede områder. Find det samlede areal af områderne.
Svar #1
20. april 2008 af Contradel (Slettet)
Prøv tegn dem ind i Graph (gratis). Her er hvordan jeg har regnet det ene areal ud:
http://xs126.xs.to/xs126/08160/studienet896.jpg
http://xs126.xs.to/xs126/08160/studienet896.jpg
Svar #2
21. april 2008 af sveegaard (Slettet)
Jeg ville nu ikke få Graph til at regne arealet ud; det viser intet om din kunnen i integralregning.
I mathcad kan du regne arealet undet kurven ud ved at benytte symbolet for det bestemte integrale under "View" --> "Toolbars" --> "Calculus"
I mathcad kan du regne arealet undet kurven ud ved at benytte symbolet for det bestemte integrale under "View" --> "Toolbars" --> "Calculus"
Skriv et svar til: Arealer i matchad
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
