Matematik
Matematik !! hjælp shit
20. april 2008 af
bacardi_boydkdk (Slettet)
Jeg skal have regnet Diskriminaten ud samt de 2 rødder.
A=-2
B=-5
c=-3
D=b^2-4*a*c
Jeg har selv fået D=15
Men ved ikke om det er rigtigt.
Så skal jeg regne rødderne ud ved at bruge denne formel.
R1 = -b+?d
2*a
R2 = -b?d
2*a
? =kvadratrod (kunne ikke finde den rigtige)
Jeg har fået -2,2 i R1
og -0,28 i R2
Hvilket jeg tror er forkert, men nogen der gider regne efter?
A=-2
B=-5
c=-3
D=b^2-4*a*c
Jeg har selv fået D=15
Men ved ikke om det er rigtigt.
Så skal jeg regne rødderne ud ved at bruge denne formel.
R1 = -b+?d
2*a
R2 = -b?d
2*a
? =kvadratrod (kunne ikke finde den rigtige)
Jeg har fået -2,2 i R1
og -0,28 i R2
Hvilket jeg tror er forkert, men nogen der gider regne efter?
Svar #2
20. april 2008 af Romulus (Slettet)
Du får forkert diskriminant..
d = b^2-4*a*c
(-5)^2-4*(-3)*(-2) <-> 25-4*3*2 <-> 25-24 <-> 1
d = b^2-4*a*c
(-5)^2-4*(-3)*(-2) <-> 25-4*3*2 <-> 25-24 <-> 1
Svar #3
20. april 2008 af o1-studie (Slettet)
Og derefter får jeg så R1 til at være 3
Og R2 til at være 2
Og R2 til at være 2
Skriv et svar til: Matematik !! hjælp shit
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
