Dansk

- Kom med et bud!

21. april 2008 af Billal001 (Slettet)
Hvor tror i denne artikel er fra? Hvilken avis?

Gode praktikpladser til de unge!

Forskellige undersøgelser viser at unge,
der erfarer gode praktikpladser, har større
chancer og muligheder for god arbejdsplads,
senere hen.

Erfarne og kompetente personer fra ung & uddannelse/As, fortæller at unge der i løbet af folkeskolen, har været igennem en positiv uge på en praktikplads, typisk har større og bedre muligheder for gode arbejdspladser efter deres ungdomsuddannelse. Chef redaktøren Lars Henriksen fra Jyllandsposten indvender, at:
>>”Han har oplevet mange unge, der f.eks. har været ude som journalistpraktikant, typisk har haft større muligheder for at blive journalist på valgte arbejdsplads, hvis vedkommende blot har egenskaberne og interessen herunder. Lad os tage et eksempel: Hvis, en ung mand har faglighed og interesse indenfor journalist branchen, og en anden mand også har faglighed og interesse, men også nævner en praktikplads som journalist. Så har vedkommende der har erfaret at være journalist vundet pladsen. Fordi at, vi forventer vedkommende har bedre styr på tingene, med noget baggrundserfaring.”

Unge og praktik i Danmark er steget?
Antallet af elever i skolepraktik - hvilket vil sige praktik på folkeskolen i stedet for på en virksomhed - faldet med 77 pct. I alt 1.790 elever var i skolepraktik i oktober 2007. Antallet af praktikpladssøgende elever er i samme periode faldet fra 10.556 til 3.669 elever, svarende til cirka 65 pct.
Det vil sige ulemperne ved skolepraktikken var ifølge ministeriet bl.a., at eleverne efter uddannelsen i mange tilfælde kan have dårligere mulighed for at få et job end de unge, der havde været i virksomhedspraktik.

Svar #1
21. april 2008 af Billal001 (Slettet)

Eller rettere sagt, hvor ville i placere denne artikel?

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2008 af o1-studie (Slettet)

Sikkert et eller andet erhvervsblad ;P

Svar #3
21. april 2008 af Billal001 (Slettet)

Hehe, giv et bud :D Og i må gerne, komme med begrundelser :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Dårlig titel.

Svar #5
21. april 2008 af Billal001 (Slettet)

Sherwood? Hvorfor skal du altid være sådan der?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#5 Jeg ved ikke hvor mange, der synes, at jeg (altid) er sådan her, men jeg har ikke indtryk af, at det er mange.
At du har fået indtrykket er måske bare resultatet af, at du gang på gang nægter at rette dig efter både de skrevne og uskrevne regler.

Svar #7
21. april 2008 af Billal001 (Slettet)

#6 www.liv.dk

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#7 Hvad er det, at jeg skal se?

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. april 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Helt ærligt: Hvis Sherwood ”altid er sådan der”, så er der rigtig god grund til det!

Billal, denne mega-lange opgave har du ikke bare lagt ind i én tråd med én intetsigende overskrift, du har lagt den ind i tre forskellige tråde med tre forskellige intetsigende overskrifter!

Det tager ingen tid for dig, at copy-paste din opgave ind i tre forskellige tråde – men derved spilder du tid for de mennesker, der klikker forbi de tre tråde og orienterer sig om opgaven, og endnu mere tid for dem, der måtte forsøge at hjælpe dig. Når du har fået de svar, du behøver i den ene tråd, kan der sidde hjælpsomme mennesker i de to andre tråde, som ikke aner at problemet er løst, og at de nu forsøger at hjælpe dig til ingen verdens nytte.

Ingen har ubegrænset tid at bruge på Studieportalen. Derfor spilder du ikke alene tiden for de personer, der prøver at hjælpe dig. Du ’stjæler’ også tid fra andre brugere, der OGSÅ har brug for hjælp, og som vi kunne have hjulpet i stedet for at spilde tredobbelt tid på dig.

Her lørdag formiddag klokken 10 havde 132 brugt tid på at klikke ind på den første tråd, 95 på den anden og 67 på den tredje. Hvis hver bare har brugt godt ét minut på at klikke ind, orientere sig og klikke ud igen, er der alene på orientering brugt ca. 6 timer på det her. Og det er før nogen endnu er begyndt at skrive.

Hvis du havde masser af penge, og du betalte tre forskellige konsulentgrupper for at hjælpe dig, så var det dine egne penge og din egen sag.

Men Studieportalen er et fællesskab, der bygger på hjælpsomhed, tillid og frivillighed. Når du lægger din opgave ind i tre forskellige tråde, ja så forsøger du at tage røven på de mennesker, der bruger deres sparsomme tid på at hjælpe dig. Og når du ikke overholder Studieportalens retningslinjer, prøver du at udnytte fællesskabet på en usolidarisk måde.

Til advarsel for alle besøgende kan jeg oplyse, at de tre intetsigende overskrifter er:
- Kom med et bud!
-Kom og kik på min artikel! Tak :)
- Kom for hyggens skyld :)

Jeg ved ikke, hvor hyggeligt I andre synes det er, at være til nar for Billal?
JEG synes ikke, det er ret hyggeligt! Og i fremtiden vil jeg tænke mig om mere end én gang, før jeg gider bruge tid på nogen af Billals spørgsmål!

Sherwood har venligt forsøger at få dig til at overholde spillets regler og opføre dig så ordentligt, at andre gider hjælpe dig, og det skulle du takke ham for!

Nu får du med grovfilen af mig.
Så må vi se, hvad der hjælper? Eller om du er uden for pædagogisk rækkevidde?

Tænk over det.
Og bevis, at du kan tænke, ved i fremtiden
1. at lave så meget af en opgave, du selv kan, inden du beder om hjælp på Studieportalen
2. kun at lave én tråd for hver opgave, du vil have hjælp til
3. at give dine tråde en retvisende overskrift, så enhver umiddelbart kan se, hvad dit spørgsmål handler om

Ms Nielsen

Skriv et svar til: - Kom med et bud!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.