Matematik
Hjælp til graf i Excel
21. april 2008 af
cl22 (Slettet)
Jeg har to funktioner, som skal indsættes i en graf:
y= 482*x
y= (379*x) + 175
Kan man lave et diagram/graf, der viser forskellen mellem dem?
Jeg ved ikke, hvordan jeg laver det i Excel, eller om det kan lade sig gøre?
Nogen, der kan hjælpe?
Afleveres onsdag.
y= 482*x
y= (379*x) + 175
Kan man lave et diagram/graf, der viser forskellen mellem dem?
Jeg ved ikke, hvordan jeg laver det i Excel, eller om det kan lade sig gøre?
Nogen, der kan hjælpe?
Afleveres onsdag.
Svar #1
21. april 2008 af Jean
Du kan ikke plotte analytiske funktioner ind i excel.
Derimod kan du lave sildeben og derefter bruge diagram-funktionen.
I venstre side af sildebenet indsætter du de x-værdier du vil vise grafen for. F.eks. -10, -9, ...., 0, 1, ...., 9, 10 hvis du vil vise grafen fra --10 til 10.
I højre side beregner du værdien.
Derimod kan du lave sildeben og derefter bruge diagram-funktionen.
I venstre side af sildebenet indsætter du de x-værdier du vil vise grafen for. F.eks. -10, -9, ...., 0, 1, ...., 9, 10 hvis du vil vise grafen fra --10 til 10.
I højre side beregner du værdien.
Skriv et svar til: Hjælp til graf i Excel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
