Matematik
Funktioner
21. april 2008 af
PeteWentz (Slettet)
Sidder lige med en drilsk opgave:
Der er givet tre funktioner:
f(x)=3x+5
g(x)=4*(1,5^x)
h(x)= 7x^2
Løs hver af følgende ligninger med CAS-værktøj:
a) f(x)=g(x)
b) f(x)=h(x)
c)g(x)=h(x)
Giv i hvert af tilfældende en geometrisk fortolkning af ligningen og løsningerne til denne.
Forstår ikke det der med geometrisk fortolkning?
Håber nogle vil hjælpe (:
Der er givet tre funktioner:
f(x)=3x+5
g(x)=4*(1,5^x)
h(x)= 7x^2
Løs hver af følgende ligninger med CAS-værktøj:
a) f(x)=g(x)
b) f(x)=h(x)
c)g(x)=h(x)
Giv i hvert af tilfældende en geometrisk fortolkning af ligningen og løsningerne til denne.
Forstår ikke det der med geometrisk fortolkning?
Håber nogle vil hjælpe (:
Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
solve(ligning,x)
(første koordinaten til skærringen mellem grafen for ... samt grafen for ...)
(første koordinaten til skærringen mellem grafen for ... samt grafen for ...)
Svar #2
21. april 2008 af o1-studie (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=450183
Det kan måske hjælpe dig lidt
Det kan måske hjælpe dig lidt
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
