Matematik
Integration ved substitution
08. september 2004 af
Gloom (Slettet)
Jeg har følgende opg:
Angiv ved integration ved substitution den eksakte værdi i følgende tilfælde:
(Integralet er et bestemt integral med nedre grænse=0 og øvre grænse=1)
S x*ln(x^2+1)dx
Har prøvet at sætte t=x^2+1. Men så kan jeg ikke finde ud af, at komme af med mit x i det substituerede integral uden at ryge ud i en ny subst/partiel integration.
Håber I kan hjælpe mig.
Angiv ved integration ved substitution den eksakte værdi i følgende tilfælde:
(Integralet er et bestemt integral med nedre grænse=0 og øvre grænse=1)
S x*ln(x^2+1)dx
Har prøvet at sætte t=x^2+1. Men så kan jeg ikke finde ud af, at komme af med mit x i det substituerede integral uden at ryge ud i en ny subst/partiel integration.
Håber I kan hjælpe mig.
Skriv et svar til: Integration ved substitution
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
