Matematik
funktioner
22. april 2008 af
Cristiano90 (Slettet)
hej nogen der er flinke som gider og hjølpe med denne her opgave.
Hvornår er strømstyrken første gang 6.0 ampere?
I(t)=4,2+2,5sin(50pt)
mange tak på forhånd
Hvornår er strømstyrken første gang 6.0 ampere?
I(t)=4,2+2,5sin(50pt)
mange tak på forhånd
Svar #2
22. april 2008 af dnadan (Slettet)
6=I(t), overvej selv, hvornår sin(...) har den værdi, som du nu finder frem til (se enhedscirklen)
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
