Fysik
Har brug for hjælp har knoklet hele dagen!
27. april 2008 af
887 (Slettet)
Har siddet og knoklet med en opgave hele dagen og den skal aflevers i morgen, en der kan hjælpe? ER helt smadret! :S
Svar #2
27. april 2008 af 887 (Slettet)
Undskuld:
HEr
Jeg har følgende oplyst
n(vand)=1,33
n(luft)=1,50
d=(0,001/300)
lambda(luft)=633nm
afstand mellem nulte og første orden=4,5cm
længde af balje=30,4cm
Vi lavede et forsøg hvor man skulle observer en laser lyse igennem en balje med vand for derefter at bestemme det absoulutte brydningsindeks.
En der kan hjælpe?
HEr
Jeg har følgende oplyst
n(vand)=1,33
n(luft)=1,50
d=(0,001/300)
lambda(luft)=633nm
afstand mellem nulte og første orden=4,5cm
længde af balje=30,4cm
Vi lavede et forsøg hvor man skulle observer en laser lyse igennem en balje med vand for derefter at bestemme det absoulutte brydningsindeks.
En der kan hjælpe?
Svar #5
30. april 2008 af Burak (Slettet)
nok fordi du er en!!!
Har du virkelig brugt en hel dag, ??
Så må man da virkelig have en lav IQ!!
Har du virkelig brugt en hel dag, ??
Så må man da virkelig have en lav IQ!!
Skriv et svar til: Har brug for hjælp har knoklet hele dagen!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
