Kemi
indholdet af ethanol og ethylacetat
29. april 2008 af
Pernille_J_88 (Slettet)
Jeg skal bestemme indholdet i w/w% af ethanol og ethylacetat GC-analyse i prøven A.
standardblanding: 408mg ethanol+333mg ethylacetat i 10mL dem. vand
prøven A: m=5,9644g og v=250ml
Jeg har top arealerne for standardblandingen, ethanol og ethylacetat.
Jeg har også top arealerne for prøven, ethanol og ethylacetat.
Skal jeg så ikke finde densiteten for standard ethanol og ethylacetat for så at kunne finde koncentrationen i w/w%, for at kunne sætte den i formlen til at finde koncentrationen i w/w% af prøvens ethanol og ethylacetat?
Men har jeg bøvlet med denne opgave i lang tid, kan ikke finde ud af hvor jeg finder densiteten??
Håber der er nogen der kan hjælpe mig...
standardblanding: 408mg ethanol+333mg ethylacetat i 10mL dem. vand
prøven A: m=5,9644g og v=250ml
Jeg har top arealerne for standardblandingen, ethanol og ethylacetat.
Jeg har også top arealerne for prøven, ethanol og ethylacetat.
Skal jeg så ikke finde densiteten for standard ethanol og ethylacetat for så at kunne finde koncentrationen i w/w%, for at kunne sætte den i formlen til at finde koncentrationen i w/w% af prøvens ethanol og ethylacetat?
Men har jeg bøvlet med denne opgave i lang tid, kan ikke finde ud af hvor jeg finder densiteten??
Håber der er nogen der kan hjælpe mig...
Skriv et svar til: indholdet af ethanol og ethylacetat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
