Matematik

rødder i andengradsligning?

29. april 2008 af Kasandra_91 (Slettet)
Min ligning hedder

-2y^2+5y=0

a=-2 b=5 c= ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2008 af ibibib (Slettet)

0

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

-2y^2+5y=0
<=>
y(-2y+5)=0

Brug nu nulreglen.

Svar #3
29. april 2008 af Kasandra_91 (Slettet)

Hvorfor? ax^2+bx+c=0

kunne det ikke lige så godt være 1 så?

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2008 af ibibib (Slettet)

-2y^2+5y=0. Her er c=0

-2y^2+5y+1=0. Her er c=1

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2008 af dnadan (Slettet)

se
http://peecee.dk/upload/view/111657

Skriv et svar til: rødder i andengradsligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.