Matematik
opgave fra eksamenssæt
29. april 2008 af
pianoforte (Slettet)
Er der nogen der ved hvordan man skal gribe opgave 12a i følgende eksamenssæt an: http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/vejlopg-nyordning/ma/STX061-MAB2%20V_vejl2.pdf ??
Tak for hjælpen !!
Tak for hjælpen !!
Svar #1
29. april 2008 af Mestertyv (Slettet)
Hvis det ene hjørne ligger i (0;0) og det andet ligger på f(x), så må det areal jo været givet ved x * f(x), altså:
A(x) = x * f(x) = x * (80 - 2x)
A(x) = x * f(x) = x * (80 - 2x)
Skriv et svar til: opgave fra eksamenssæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
