Matematik

Linær funktion med tryk

30. april 2008 af mcpeder (Slettet)
hej jeg skriver lige en opgave om en dykker
når dykkeren dykker ned på 10 meter siger jeg trykket er 1 bar, når han så går ned på 20 meter er trykket 2 bar

hvordan vil man sætte det ind i en linær funktion..

hvis man kan..

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2008 af dnadan (Slettet)

Hvad stiger trykket med pr. 10. meter? Og hvad er trykket 0 meter over vandoverfladen?

Udnyt dette, til at bestemme a og b i f(x)=ax+b

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2008 af mathon

trykket stiger FRA 1 bar med 1 bar pr. 10 meter dybde

y = (x/10)*1 + 1

y = 0,1x + 1

hvor
x er dybden målt i meter
y er trykket i dybden x målt i bar

Skriv et svar til: Linær funktion med tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.