Matematik

opgave 2 - 9.002 (uden hjælpemidler)

02. maj 2008 af Zuper Zøde Zimon (Slettet)
hej jeg har noget matematik som jeg gerne vil have hjælp til, jeg kan ikke helt finde ud af det.. så hvis der var nogen der kunne hjælpe ville det være mere end godt...


9.002

En cirkel har centrum i punktet(3,-2) og radius 5.

- bestem koordinatsættet til cirklens skæringspunkt med koordinatsystemets andenakse


"tusinde tak på forhånd, Mvh simon"

Brugbart svar (4)

Svar #1
02. maj 2008 af mathon

C: (x-3)^2+(y+2)^2=5^2

skæring med linjen x=0

(0-3)^2+(y+2)^2=5^2,
hvoraf

y^2+4y-12=0 .....osv....






Skriv et svar til: opgave 2 - 9.002 (uden hjælpemidler)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.