Matematik

matematik

02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)
En virksomhed ønsker at introducere en ny vare på et givet marked. Virksomheden har fundet frem til, at det forventede årlige sagl af den nye vare kan beskrives ved:
f(x)=400*x*e^-0,2x , x tilhører [0;20]
hvor x angiver antal år efter introduktionen.

Beregn dte forventede salg 15 år efter introduktionen

Hvordan gør man det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2008 af dnadan (Slettet)

f(15)=....

Svar #2
02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)

Takker :) Næste spørgsmål er, efter hvor mange år salget forventes at være størst?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2008 af ibibib (Slettet)

f '(x)=0

Svar #4
02. maj 2008 af Hilda2 (Slettet)

Skal man finde f'(x) eller hvad siger du?

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2008 af peberdelfinen (Slettet)

først finder du f' og herefter sætter du den lig nul og finder x.

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. maj 2008 af selver17 (Slettet)

hva blir resultatet i spørgsmål 2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

f'(x)=0 <=> x=5

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. maj 2008 af selver17 (Slettet)

ok tak for det :D

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.