Matematik
eks. udvikling ?
03. maj 2008 af
Beki (Slettet)
I Rusland er befolkningstallet faldet med 0,6 % om året i de seneste år. I en prognose antages det, at Ruslands befolkningstal fortsætter med at falde med 0,6 % om året.
I 2004 var Ruslands befolkningstal 142,2 millioner.
a) Opstil en matematisk model, der beskriver udviklingen i Ruslands befolkningstal
efter 2004.
b) Hvor mange år går der ifølge modellen, før Ruslands befolkningstal er aftaget
med 10 % ?
Skal jeg bruge formlemn (a-1)* 100% eller rentesformlen kn=k0*(1+r)^n måske?
I 2004 var Ruslands befolkningstal 142,2 millioner.
a) Opstil en matematisk model, der beskriver udviklingen i Ruslands befolkningstal
efter 2004.
b) Hvor mange år går der ifølge modellen, før Ruslands befolkningstal er aftaget
med 10 % ?
Skal jeg bruge formlemn (a-1)* 100% eller rentesformlen kn=k0*(1+r)^n måske?
Svar #2
03. maj 2008 af ibibib (Slettet)
a) y=142,2·0,994^x, skriv selv hvad x og y er.
b) 0,9=0,994^x
b) 0,9=0,994^x
Skriv et svar til: eks. udvikling ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
