Matematik
hurtig hjælp til opg 2.004 B
04. maj 2008 af
IR_18 (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe med opg 2.004 B i eksamenshæftet, på side 15. den er lidt svær at forklare herinde, da det er noget med en tegning.
kan det passe jeg skal bruge sinus relationer til at finde siden DC.
men jeg kan slet ikke finde rundt i det.
Nogen der er søde at hjælpe?
kan det passe jeg skal bruge sinus relationer til at finde siden DC.
men jeg kan slet ikke finde rundt i det.
Nogen der er søde at hjælpe?
Svar #1
04. maj 2008 af dnadan (Slettet)
Scan det ind, ellers har vi ingen ærlig chance for at hjælpe.
Svar #2
04. maj 2008 af IR_18 (Slettet)
2.004 B beregn afstanden |DC| fra jorden til skyerne, når der ligger følgende målinger
beregn afstanden fra DC når der foreligger følgende mål alfa = 27,2 grader , beta = 37,6 grader og AB = 50 km
punktet c føre så streger ned til b og a så man kan forestille sig 2 trekanter
C
|
|
a/alfa__B/beta__________D|
har ingen scanner.
beregn afstanden fra DC når der foreligger følgende mål alfa = 27,2 grader , beta = 37,6 grader og AB = 50 km
punktet c føre så streger ned til b og a så man kan forestille sig 2 trekanter
C
|
|
a/alfa__B/beta__________D|
har ingen scanner.
Svar #3
04. maj 2008 af IR_18 (Slettet)
http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/STX_B_vejl_eks_opg.pdf
Skriv et svar til: hurtig hjælp til opg 2.004 B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
