Fysik

please hjælp rettelse

05. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)
Ved et uheld absorberer to personer gammastråling over hele kroppen, hver person absorberer 50 mJ. Beregn den effektive stråledosisdosis, H, som et barn på 30 kg og en voksen på 80 kg derved udsættes for

kan det passe at resultatet er 1,6875 mJ /kg


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

for det første skal du undlade at skrive hjælp i overskrift.'

for det andet skal du have to resultater, idet der spørges om både barn og voksen.

for det tredje er dit resultat forkert.

Svar #2
05. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

øøøøøøv ;(

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

D (absorberet dosis) = Energi absorberet / masse

H (dosisækvivalent) = Q (kvalitetsfaktor, som er 1 for gammastråling)* D (fra linjen ovenover)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

og omregn miliJoule til Joule. Det andet er "forkert".

Svar #5
05. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

voksen = 0,625 mJ/kg
barn = 1,667 mJ/kg

er det resultatet?

Skriv et svar til: please hjælp rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.