Matematik

LIGNING!!!

05. maj 2008 af CarmenD (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med en ligning der ser sådan her ud x^2,5/2kvadrat roden af x
ved godt der er svært at se hvordan den hænger sammen med mangler virkelig hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

Ser den sådan ud?


Bemærk, at der ikke er tale om en ligning, men et udtryk.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad skal du med ligningen, det har jeg lidt svær ved at se. Og hvad er ligningen lig med?

Svar #3
05. maj 2008 af CarmenD (Slettet)

jeg mangler bare =18 den skal bare regnes men kan ikke finde ud af det :S

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

x^(2.5)/2*sqrt(x) = 18
=
x^(2.5)/x^(0.5) = 36
=
x^(2.5 - 0.5) = 36
=
x^2 = 36

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Hvis den ser ud som Zeta skriver den i #1, skal du bruge regnereglen:

x^a/x^b = x^(a-b).. Husk at kvadratrod(x), er det samme som x^(0,5).

Svar #6
05. maj 2008 af CarmenD (Slettet)

mange tak :D

Skriv et svar til: LIGNING!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.