Matematik

En funktions værdimængde

07. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)
Hej Alle,
Jeg er igang med at øve mig til min matematikeksamen i næste uge. Jeg er nu kommet til et eksamenssæt, hvor jeg skal beregne/angive en funktions værdimængde - det ved jeg godt nok ikke, hvordan man skal gøre. Jeg har slået op i to forskellige bøger uden at det har hjulpet mig. Håber derfor på, at der er nogle der vil forklare mig det.


På forhånd mange tak,
Liv1988

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2008 af Duffy

hit mæ funktionen

Svar #2
07. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)

Hehehe.. Her kommer funktionen:

f(x) = x - 2 * (sqrt(x)), x>=0

Du må meget gerne skære det ud i pap således jeg kan bruge det fremover også :)


På forhånd mange tak,
Liv

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2008 af Duffy

Jeg skal lige være sikker på at det er den rigtige funktion jeg arbejder med:

Er det denne

f(x) = (x - 2)·sqrt(x) , x>=0


eller

denne

f(x) = x - 2·sqrt(x) , x>=0

Skriv et svar til: En funktions værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.