Matematik
Enkel 1.g matematik
07. maj 2008 af
xdjulies (Slettet)
- Men jeg kan ikke finde ud af det (:
Håber en har tid til lige at hjælpe.
For en retvinkel trekant gælder at hypotenusens længde er 7. Den ene katetes længde er 3.
Hvordan beregner jeg længden af den anden katete?
Håber en har tid til lige at hjælpe.
For en retvinkel trekant gælder at hypotenusens længde er 7. Den ene katetes længde er 3.
Hvordan beregner jeg længden af den anden katete?
Svar #3
07. maj 2008 af smukkedivadiva (Slettet)
hey..
HAHAHHA..
du skal bruge pythagoras således:
a^2+b^2= c^2
a^2 + 3^2 = 7^2
a^2= 7^2-3^2
osv.
håber du fik det på plads..
desuden er det ikk kun 1.g stuffs.. men stammer helt nede fra 8.kl. stuffs..
HAHAHHA..
du skal bruge pythagoras således:
a^2+b^2= c^2
a^2 + 3^2 = 7^2
a^2= 7^2-3^2
osv.
håber du fik det på plads..
desuden er det ikk kun 1.g stuffs.. men stammer helt nede fra 8.kl. stuffs..
Skriv et svar til: Enkel 1.g matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
