Matematik
Kringlet opgave.
08. maj 2008 af
bjarkeh (Slettet)
Arbejdsprocesser udføres ofte mere effektivt, efterhånden som udøveren af arbejdet får større erfaring. I en model for arbejdsprocessers effektivitet gælder, at effektiviteten f(t), som funktion af tiden t (uger) udøveren har været beskæftiget med arbejdet, er givet ved
f(t) = 1,00 - 0,60 * 0,9^t, t > 0.
a) Hvor længe skal udøveren have været beskræftiget med arbejdet, før effektiviteten er 0,95?
Jeg vil meget gerne have hjælp til denne (uforståelige) opgave. Tak.
f(t) = 1,00 - 0,60 * 0,9^t, t > 0.
a) Hvor længe skal udøveren have været beskræftiget med arbejdet, før effektiviteten er 0,95?
Jeg vil meget gerne have hjælp til denne (uforståelige) opgave. Tak.
Svar #2
08. maj 2008 af bjarkeh (Slettet)
#1 Hvad mener du med dette?
Altså
f(t)=1,00 - 0,60 * 0,9^0,95?
Altså
f(t)=1,00 - 0,60 * 0,9^0,95?
Svar #3
08. maj 2008 af Kurro (Slettet)
Nej
f(t) = 1,00 - 0,60 * 0,9^t
Ved at benytte din oplysning sætter du f(t)=0,95, altså
0,95=1,00-0,6*0,9^t
denne ligning løser du for t.
f(t) = 1,00 - 0,60 * 0,9^t
Ved at benytte din oplysning sætter du f(t)=0,95, altså
0,95=1,00-0,6*0,9^t
denne ligning løser du for t.
Skriv et svar til: Kringlet opgave.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
