Matematik

FSA prøve på tirsdag

08. maj 2008 af 215 (Slettet)
ville man kunne komme op i Ligninger med divisions parenter til FSa prøven på tirsdag ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Hehe, det kan vi jo ikke udtale os om, men tjekker du dine færdighedsregninger, kan du nok se, at sandsynligheden er relativ, for at du kommer op i ligninger med division, gange etc.

Svar #2
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

nej selvfølgelig kan i ikke vide det men
i alle de andre røver har der ikke været ligninger med dividere














Svar #3
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

*prøver

jeg mener færdighed

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2008 af turbo2008 (Slettet)

Hej alle sammen jeg skal op til eksamen på tirsdag i matematik, og jeg er helt vildt nervøs, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal træne mig i til på tirsdag. Jeg tror virkelig bare jeg kommer ud med et lorte resultat.

Svar #5
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

kig på din prøver og se hvor dine fejl er og derefter kan du gå ind på denne side http://www.matematikbogen.dk/ og øve dig på det du mangler.

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. maj 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

#4 Du kurder fra Odense!!!

Svar #7
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

OK ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. maj 2008 af Angelgirl24 (Slettet)

#0 - det er altid en god ide at kunne det, så øv dig på det for en sikkerheds skyld. Det vil jeg gøre, hvis jeg var dig (;

#4 - som #5 siger, så kig på dine gamle prøver, og øv igennem det som du har svært ved. - Held og lykke! :D

#6 - øh hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. maj 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

#7 Hahaha...undskyld jeg forstyrrer dit indlæg :-)

Svar #10
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

Mussy06 jeg tænker på opgaver som - (14y - 16y): 2 ?

kan sådan en opgave fremkomme i opgaven. jeg har nemlig aldrig lært det og vil selv tro at svaret er 7y + 8y

Brugbart svar (0)

Svar #11
08. maj 2008 af Jerslev (Slettet)

#10: Ikke helt. Svaret er 7y-8y. Du kan sagtens "dividere ind i parantesen" på samme måde som du kan gange ind i en parantes også.

Svar #12
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

men svaret er y

Svar #13
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

sorry jerslev
jeg vidste det godt havde bare ikke opdateret inden så jeg kunne se dit svar

Brugbart svar (0)

Svar #14
08. maj 2008 af Jerslev (Slettet)

#12: Ah. Det er fordi jeg har overset, at du har skrevet et minus foran parantesen i #10. ;)

-(14y-16y)/2=-(-2y)/2=2y/2=y

Svar #15
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

men kan man egenlig komme op i sådan nogle opgaver
med parentes og sådan. har kun set en uden parentes nemlig.

Brugbart svar (0)

Svar #16
08. maj 2008 af Jerslev (Slettet)

#15: Nøj, det kan jeg simpelthen ikke huske. Det er jo efterhånden ved at være ret mange år siden jeg var oppe i FSA. :)

Svar #17
08. maj 2008 af 215 (Slettet)

#10

-y

Brugbart svar (0)

Svar #18
09. maj 2008 af guccipigen (Slettet)

ville mene det godt kan komme men som de andre siger kig på dine færdighedsopgaver der kan du få et godt billede af hvad der altid går igen det samme kan du få et billede af hvis du kigger på dine problem der næsten altid er noget med procent

Brugbart svar (0)

Svar #19
09. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

#16, så kan jeg da svare for dig ;).

#10, lignende opgaver er ret komplicerede, og ja, det har du ikke lært. Men du skal regne med, at du får ligninger, hvor plus, minus, gange og divider indgår. Prøv at gå ind på det link, jeg gav dig og øv dig på ligningerne derinde.

HUSK, ved ligninger kan du altid tjekke, om du er på rette spor. (;

Brugbart svar (0)

Svar #20
09. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Hey, jeg vrøvler, så ikke din ligning helt. Jo, sådanne ligninger kan du komme op i. (ups, my fault) Fakta : Ja, jeg har været oppe i lignende ligninger.

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.