Matematik
udregning
09. maj 2008 af
SaShADKK (Slettet)
Antal mL CO2 produceret/time/m2: for 2,05 mL, 1,63 og 2,37.
jeg ved at time = 2,5 og m2 = 6,94*10^-3
hvordan regner jeg det ud? jeg får et meget underlig resultat!!
2,05/2,5/6,94*10^-3=?
1,63/2,5/6,94*10^-3=?
2,37/2,5/6,94*10^-3=?
Antal mL CO2 produceret/time/m2: for 2,05 mL, 1,63 og 2,37.
jeg ved at time = 2,5 og m2 = 6,94*10^-3
hvordan regner jeg det ud? jeg får et meget underlig resultat!!
2,05/2,5/6,94*10^-3=?
1,63/2,5/6,94*10^-3=?
2,37/2,5/6,94*10^-3=?
Svar #1
09. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)
Du regner det rigtigt ud. Men det betyder ikke, at det du laver er rigtigt. Derfor må du da gerne skrive, hvad du skal finde og hvad de forskellige tal er?
Svar #2
09. maj 2008 af SaShADKK (Slettet)
jeg ved at de udregninger jeg er kommet frem til er rigtig, men jeg mangler bare svaret.. det er vidst omkring 150 mLCO2/time/m2.. men jeg kan bare ikke komme frem til dette..
Skriv et svar til: udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
