Matematik
løsning af diff. ligning
10. maj 2008 af
numminummi (Slettet)
Hej :)
Nogen som kan hjælpe med denne opgave:
y'-2y=4x^2-4x
Bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf tangerer x-aksen i et punkt med positiv førstekoordinat?
Nogen som kan hjælpe med denne opgave:
y'-2y=4x^2-4x
Bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf tangerer x-aksen i et punkt med positiv førstekoordinat?
Svar #1
10. maj 2008 af peter lind
Gæt først på et andetgrads polynomium som løsning. Find dernæst den generelle løsning til den homogene differentialligning y'-2y=0 ved separation af variable. Summen af de 2 løsninger er den fuldstændige løsning til differentialligningen.
Skriv et svar til: løsning af diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
