Matematik
vektorer uden hjælpemidler
11. maj 2008 af
numminummi (Slettet)
Hej. Jeg har brug for hjælp til følgende opgave:
I et koordinatsystem i rummet er der givet et punkt A(2,-2,1) og en linje l med parameterfremstillingen
x=1-2t
y=1+t
z=1+5t
På linjen l ligger et punkt P, som opfylder at vektor OP er ortogonal på vektor OA.
Bestem koordinatsættet til P.
I et koordinatsystem i rummet er der givet et punkt A(2,-2,1) og en linje l med parameterfremstillingen
x=1-2t
y=1+t
z=1+5t
På linjen l ligger et punkt P, som opfylder at vektor OP er ortogonal på vektor OA.
Bestem koordinatsættet til P.
Skriv et svar til: vektorer uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
