Matematik
Matematik eksamensssæt
11. maj 2008 af
Fassos (Slettet)
Hej jeg er ved at løse eksamenssæt og jeg har brug for hjælp..
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/documents/2HF073-MAC.pdf
Opgave 1
a) Bestemmelse af længden af siden EF
9/6 = 1,5 <-- skalafaktor
4*1,5 = 6
EF = 4*1,5 = 6
Bestemmelse af længden AC
AC * 1,5 = 12
AC = 12/1,5 = 8
Opgave 2
a) ? den skal jeg lige have forklaret..
b)2,5*5+10,5 = 23 mio 26,8 mio passer ikke. Vi har fundet frem til at der er 23 mio
opgave 3
8877,62 = 8000 * (1+r)^6
8877,62/8000 = (1+r)^6
6ROD 8877,62/8000 = (1+r)
r = 6ROD (8877,62/8000) -1 = 0,01750022 = 1,75%
opgave 4
Den skal jeg have hjælp til--
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/documents/2HF073-MAC.pdf
Opgave 1
a) Bestemmelse af længden af siden EF
9/6 = 1,5 <-- skalafaktor
4*1,5 = 6
EF = 4*1,5 = 6
Bestemmelse af længden AC
AC * 1,5 = 12
AC = 12/1,5 = 8
Opgave 2
a) ? den skal jeg lige have forklaret..
b)2,5*5+10,5 = 23 mio 26,8 mio passer ikke. Vi har fundet frem til at der er 23 mio
opgave 3
8877,62 = 8000 * (1+r)^6
8877,62/8000 = (1+r)^6
6ROD 8877,62/8000 = (1+r)
r = 6ROD (8877,62/8000) -1 = 0,01750022 = 1,75%
opgave 4
Den skal jeg have hjælp til--
Svar #1
11. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)
Du skal i opgave 2 give en fortolkning af koefficienterne i forskriften!
I opgave 2 b er din kommentering ikke særlig god. det oplyes jo at omsætningen var 26,8mio - derfor må det her være modellen der afviger!
opgave 4a: Benyt cosinrelationerne i den retvinklede trekant (AHC) for at finde vinklen C. |AH| findes ved pythagoras - ligeledes i den retvinklede trekant AHC
ogave 4b: Benyt tangens i den retvinklede trekant ABH for at finde vinklen A. Du kender jo den modstående katete 13 cm, og den hosligende katete |AH| (som du har beregnet i 4a)
I opgave 2 b er din kommentering ikke særlig god. det oplyes jo at omsætningen var 26,8mio - derfor må det her være modellen der afviger!
opgave 4a: Benyt cosinrelationerne i den retvinklede trekant (AHC) for at finde vinklen C. |AH| findes ved pythagoras - ligeledes i den retvinklede trekant AHC
ogave 4b: Benyt tangens i den retvinklede trekant ABH for at finde vinklen A. Du kender jo den modstående katete 13 cm, og den hosligende katete |AH| (som du har beregnet i 4a)
Skriv et svar til: Matematik eksamensssæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
